• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        20 éves lány vagyok és már egy hete késik a menzeszem.Terhes nem hiszem h lehetek mivel hogy mar 2-3 hónapja nem volt szexuális kapcsolatom, csak petting volt de vigyáztunk, nem csináltunk semmi olyat h esetleg terhes lehetnék.Utóljára február 4én volt menzeszem.Nagyon szépen kérem segitsenek.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Fiatal Lány!

        Akár 2 hónapja is teherbe eshetett, bár ha biztosan vigyáztak, akkor nem kell aggódni. Ennek ellenére azt tanácsolom, hogy legyen egy terhességi teszt, és ha negatív, akkor nyugodtan lehet várni egy hónapot, amennyiben semmilyen panasz sincs. Ha ismét nem jönne meg a vérzés, akkor egy nőgyógyászati vizsgálatra kellene elmennie.

         


        Kérdés: 2010-03-15 15:38:43; Megválaszolva: 2010. március 15., 15:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: