• Pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Ur, Doktor No!

        44 éves holgy vagyok, nogyogyaszati problémaval fordulok Onokhoz.

        A két menstruaciom kozotti 14., 15. napon pecsételo vérzésem volt, amelynek szine inkabb barnas volt.Ez 2-3 nap mulva megszunt, de a menstruaciot megelozo 2-3 napban ujra jelentkezett ez a barnas valadékozas.

        Most a menstruaciom 4. napjan vagyok, a 2.-3. napon elég eros volt a vérzésem, aludtvér darabokkal. Most a 4.napon mar elég gyenge a vérzésem, szinte semmi.

        Mi lehet a probléma oka, szukséges-e felkeresni a nogyogyaszomat?

        Valaszukat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Időnként előfordulhat, hogy az évek során a menses jellege változik, mivel nincs bő vérzése, nem szükséges nőgyógyászhoz mennie. Ha rendszeresen lenne pecsételés több hónapig, akkor egy vizsgálatra érdemes elmennie, ha bő, alvadékos, elhúzódó vérzése lenne, akkor ne várjon, még menses alatt is nyugodtan elmehet vizsgálatra, ilyenkor jó látni a vérzés mennyiségét, és a méhnyálkahártya vastagságát.

         


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Földi Gyula

        Kérdés: 2010-03-15 15:13:51; Megválaszolva: 2010. március 15., 15:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: