• Lehetséges ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő / úr!

        2008. májusban volt utoljára havi vérzésem, azt hittem túl vagyok ezen.

        Valamelyik nap reggel döbbenten vettem észre, hogy újra "megjött", ugyanolyan rendes vérzésem, derékfájásom, görcsöm van mint régen. Előfordulhat-e ez, vagy valami probléma lehet a háttérben?

        Tisztelettel: Kné Zsuzsa

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menopausa témában

        Kedves Zsuzsa!

        Igen, lehetséges ez. Sőt, mivel egy éven belül van, nem valószínű, hogy bármilyen teendő lenne. Érdemes egy vizsgálatra elmennie, hogy lássák milyen vastag a méhnyálkahártyája. Ha bő, alvadékos, alehúzódó vérzése lenne, akkor még a vérzés alatt jó lenne egy vizsgálat. De aggodalomra semmi oka, amikor egy éven belül jön meg a vérzés az utolsó vérzést követően, akkor még normálisnak tekinthető a folyamat.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-14 11:55:34; Megválaszolva: 2010. március 14., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: