• Vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő!   Én vagyok aki azt írta hogy, felírtak egy hüvelykúpot -bórsavas hüvelykúpot  a nőgyógyász mivel 3 hete spontán vetélésem volt, ez a hüvelykúp miért kell? nem elég az a tisztulás ami majd a menstruációval tisztúl ki?   igaz most 3 hete ilyen sárgás színű folyásom van de minimális talán elősegíti ez a hüvelykúp? Köszönöm Válaszát!   Vera

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés, hüvelyfertőzés témában

        Kedves Vera!

        A kúpot nem a spontán vetélés miatt kapta, hanem a folyásra, valószínű, hogy orvosa a folyásra mondta, hogy a kúp kitisztítja, ez független a vetélés miatti tisztulástól, ami egyébként a vérzés volt. A várható menses normál menses lesz, ez már nem része a "tisztulás"nak. Mielőtt ismét próbálkoznak, várjanak 3-4 hónapot, hogy a szerveze felkészüljön a következő terhességre.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-03-13 12:26:55; Megválaszolva: 2010. március 13., 12:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: