• Babát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr úr/Dr nő! Májusban abba hagytam a depo provera injekciot elmentem nőnogyászhoz aki feirta duphaston gyogyszert amit 10 napig kellett szednem de csak barnás folyás volt töle.Érdeklödnék hogy lesz e még menstruáciom vagy teherbe esek vagy ujra gyogyszert kell szednem, hogy menstruáljak? köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, hány éves, így azt sem tudom, lesz-e még menses. Egy adag Duphaston nem biztos, hogy elég a menses rendezésére. Mivel lassan egy év eltelik, mióta a fogamzásgátlás elmaradt, és elmondása szerint nincs mensese, mindenképpen el kell mennie egy nőgyógyászati vizsgálatra, sőt, mivel babát szeretne, egyenesen egy meddőségi szakrendelésre kellene mennie, hogy szépen elinduljon a kivizsgálás, és megfelelő kezelést kapjon.

         


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Földi Gyula

        Kérdés: 2010-03-12 22:37:46; Megválaszolva: 2010. március 12., 22:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: