• Még az előzőekhez a lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        meg amit mégnem értek h ha ebböl nem derül ki h milyen hpv virus akkor honnantudják h p2 vagy h alacsony rizikójú...mi az h értékelhető a lelet de nagyfokú vérzés? 2napra rá jött meg vagy ez mit jelent mit láthatott, de a legaggasztóbb az mondom az h már a fejlett verziót produkálom a tüneteimmel(hasfájás sárgásfolyadék, fájdalmas szex)

        lehetséges h a lelet rossz? és súlyosabb a dolog? bár nyáron voltam rákszűrésen de kitudja mifolyik itt már lassan senkiben sem bízom...köszönöm előre is válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem igazán tudom, mihez fűzte hozzá a levelét, de ami kiderül, hogy volt egy rendellenes rákszűrés, ami azt mutatta, hogy véres volt a kenet (ez gyulladt hám esetén gyakori), és panaszai is vannak. Ilyenkor a rékszűrési lelet, és a panaszok miatt ellenőrzésre van szükség, és a folyást, a gyulladást valószínűleg gyógyszeresen kell kezelni, majd 3 hónap múlva kell levenni a kontroll rákszűrést, ha megszűntek a panaszok.

         


        Kérdés: 2010-03-12 11:29:29; Megválaszolva: 2010. március 12., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: