• Babát szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő! Nagyon szeretnénk kisbabát a férjemmel, de sajnos az első "próbálkozás" sikertelenül végződött, megtermékenyült és beágyazódott a petesejt, de nem fejlődött embrió. Beavatkozásra nem került sor, mert éppen előtte vérezni kezdtem. Azóta már kétszer is menstruáltam, de a ciklusom nagyon hosszú lett, mindkétszer 35-40 nap...Nehezen bírjuk a várakozást, de én félek is... Azt szeretném kérdezni, milyen kockázata lenne, ha újra próbálkoznánk? Mikor jön el az ideje? Válaszát előre is köszönöm, B.

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel a ciklus megváltozott a korábbihoz képest, jó lenne elmennie egy nőgyógyász-endokrinológiai vizsgálatra, hogy lássák, mi az oka a rendszertelen vérzésnek, mert lehetséges, hogy a ciklust rendezve a terhesség is sikerülni fog.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-11 22:35:02; Megválaszolva: 2010. március 11., 22:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: