• Nőgyógyászati

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kivánok! Nekem olyan problámám van mikor megjön havi első egy két napban barna. Ez mitől lehet! Amikor nincs meg Fehér folyásom is van, Lehet ez ösze fügésben a fogamzás gátlommal és alergia gyogyszeremmel, v más betegségre utal? kb két és fél éve élek nemi kapcsolatot. egy emberel. Alergia gyogyszereim Revicet -cetirizin- dihidroklorid, Awamys orspré Fogamzásgátlom: tri-regol Segitségüket előre is köszönöm! Tisztelettel Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Melinda!

        A többi gyógyszer helyett inkább egy fertőzésre lehetne gondolni, amit nőgyógyászaton érdemes lenne ellenőrizni. Ha nincs fertőzés, akkor hormonális rendellenességről lehet szó, ez a vizsgálaton kiderül majd.

         


        Kérdés: 2010-03-11 21:18:19; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: