• Nőgyógyászom Klion d 100 tablettát írt fel gyulladásomra és azt mondta együtt lehetek a barátommal

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves DoktorÚr/Nő! Kérdésem, pedig az hogy a doktornő azt mondta hogy lefekvés előtt kell használnom a hüvelykúpot és mielőtt felhelyezném a kúpot együtt lehetek a párommal, viszont rengeteg fórumot olvastam, hogy TILOS együtt lenni a partnerrel és a betegtájékoztatón is azt olvastam. Most mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel hüvelygyulladása van, nem javasolt az együttlét. Ennek 2 egyszerű oka van. Az egyik, hogy éppen fertőző betegsége is lehet, a másik, hogy a hüvely éppen gyulladt, vagy bakteriális, vagy gombás fertőzése van, nem tesz ilyenkor jót, ha igénybe van véve a nyálkahártya, tehát én az óvszeres együttlétet is várakoztatnám, míg a panaszok megszűnnek. Nem higiénikus fertőzés alatt az együttlét sem.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-11 21:04:15; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: