• Küret

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur/Doktorno,

        Egy hete volt egy missed ab-om (12 hetes voltam, a baba a 8-9. heten elhalt). A mutet napjan egy picit verztem, es azota egyaltalan nem, barnas folyas sem volt. Normalis ez? A mutet utani 2 napban fajt a derekam (a mutet epiduralis erzestelenites mellett tortent - kulfoldon elek), de azota semmilyen panaszom nincs.Varhato meg verzes, vagy csak a kovetkezo menstruacio 4-6 het mulva? Erdemes valamilyen (hormon)vizsgalatot vegeztetni, mielott majd ujra probalkoznank?

        Valaszat elore is koszonom.

        Vanda

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Vanda!

        Nem kell aggódnia, várja meg a következő vérzést nyugodtan. Ha ez volt az első vetélés, akkor nem szükséges kivizsgálás, hacsak nincs valamilyen rendellenességre gyanú (rendszertelen vérzés, fertőzésre utaló jel), de ez a 4 hetes kontrollon kiderül. Legaéább 3 hónapot várjanak a próbálkozással.

         


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Földi Gyula

        Kérdés: 2010-03-10 20:14:46; Megválaszolva: 2010. március 10., 20:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: