• Hüvelygomba segítség!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

            Udvozlom doktor no, egy gyakori visszatero problemam van sajnos mar 2 eve kuzdom a huvelygombaval es sehogyan sem tudok megszabadulni ettol a kellemetlen betegsegtol. Mar voltam nogyogyasznal aki elkuldott laborvizsgalatra is hogy nincs e valamilyen bakterium a "hatterben" de szerencsere nem volt, aztan felirta a huvely kupot majd a kenocsot is de csak ideig oraig hatottak majd ujra jelentkezett a kellemetlen visszketes, folyas, pirossag. Hasznaltam a canesten kombi keszitmenyt, par honapig minden rendben volt de most ujra jelentkezzet a betegseg es mar tanacstalan vagyok, nem tudom hogyan tudnek veglegesen megszabadulni ettol a betegsegtol.Valaszat elore is koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        A visszatérő hüvelygomba fertőzést gyakran úgy lehet csak meggyógyítani, hogy több hónapon át kezelik szájon át szedhető gyógyszerrel. Ha a gombás fertőzés igazolódott, akkor a kezelés elején heti 1x-i szájon át szedhető, elhúzódó hatású gyógyszerre van szüksége 4 hétig, majd a mensesek után egy tablettára megelőzésnek néhány hónapig. Ez nagy valószínűséggel segíteni fog. Emellé még a normál flóra helyreállítására lehet szükség Gynoflor nevű hüvelykúppal.

         


        Kérdés: 2010-03-09 22:03:32; Megválaszolva: 2010. március 09., 22:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: