• Nőgyógyászati probléma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lenne egy kérdésem önhöz! Nőgyógyásznál voltam és a leletem 1 hónap után jött meg! Kicsit megvagyok ijedve mert vissza kell mennem a kezelő orvosomhoz mert az eredményem a következő! Cytológiai kenetvétel eredménye:P2 véres, labs vagy lobs.zsúf. így van leírva nem tudom teljesen kiolvasni! Az lenne a kérésem legyen szíves nekem megírni hogy mi ez mert egy picit megvagyok ijedve remélem nincs nagy baj! Nagyon szépen köszönöm válaszát! Tisztelettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, milyen leletre vár, de a rákszűrésen gyulladásos jeleket találtak, ha panasz van, akkor kezelni kell. Aggodalomra nincs oka.

         


        Kérdés: 2010-03-09 21:51:25; Megválaszolva: 2010. március 09., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: