• Mi lehet a probléma hátterében?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Tünetek:hüvelyváladékozás, hüvelygyulladás miatti közösülési fájdalom, alhasi fájdalom, hőemelkedés, menstruáció hiánya, gyakori, nehézkes, fájdalmas vizelés 2009.szept. 28-i nőgyógyászati vizsgálat során hüvelyemből mintát vettek.Eredménye:streptococcus agalactiae(sok telep)és E.coli kevés telep. 1 hetes antibiotikum kúra: Aktil Duo 625 mg+Mikogal 150 mg hüvelykúp és Monural por. Másik nőgyógyász ultrahangos vizsgálatnál gyulladást állapított meg a petefészkeknél./2010 jan.-jában/ Vizeletemben:genny +, haemoglobin +, vér:++, normál értéknél magasabb fehérvérsejtszám.Legutóbbi nőgyógyászati vizsgálatkor méhnyakról vettek mintát.Eredmény márc.19-én lesz! Oligomenorrhoae miatt Uh-ra utaltak, ahol csak a méhemet nézték.(leírták a méretét, az endometrium 7m)A köv.mondatot nem tudtam értelmezni:az uterus mögött echoszegény képlet látható. Mit jelent ez pontosan? A leírtak alapján lehet-e nemi betegségem(Chlamydia, Gonorrea)? Az említett betegségek kimutathatók cytológiai mintából? Belső nemi szervek gyulladását okozhatja Streptococcus agalactie? Elnézést kérek a sok kérdés miatt! Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Csak a tenyésztés tudja megmondnai, hogy pontosan mi okozza a panaszokat. Többféle kórokozó is okozhat felszálló fertőzést, nem kell nemi úton átvihető fertőzésre gondolnia, várja meg nyugodtan a tenyésztést.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-09 21:45:03; Megválaszolva: 2010. március 09., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: