• Mi lehet a baj? Erős hüvelyi folyásom van

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő! Doktor Úr!

        Olyan problámám van, hogy erős hüvelyi folyásom van, ami kelemetlen szagú is, mindig vizelnem kell, hiába megyek el wc-re! Evvel a problémával már megállapították 2-szer is, hogy felfáztam és méhnyak gyuladásom és petefészek gyuladásom volt! De azóta már sok mindent tettem annak érdekében, hogy ne fázzak fel és ne legyen semmi féle nemiszervi gyulladásom és csak rosszab a helyzet! Nem tudom, hogy mit tehetnék és mi lehet a baj megoldása!

        Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, milyen gyógyszereket kapott, és mit tett azért, hogy ne térjen vissza a fertőzés. Két fontos dolog van, az egyik, hogy a partnert is kezelni kell, a másik, hogy tenyésztéses vizsgálatot kell csinálni, hogy célzottan kezelhessék a kórokozót.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 20:37:27; Megválaszolva: 2010. március 09., 20:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: