• Hüvelygomba rosszabbodása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram!

        Minden bizonnyal hüvelygombám van (viszketés, túrós fehér folyás, égő érzés), kb 4 napja kezdődtek a tünetek, ez az első alkalom. Mindenképpen el akarok menni orvoshoz, de erre előre láthatólag 2 hét múlva lesz lehetőségem (sorbaállás az orvosnál). Elfajulhat-e a gombám ennyi kezeletlen idő alatt? Esetleg tehetek valamit az ügy érdekében?

        Köszönettel,

        Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Éva!

        A vizsgálatig vegyen egy Gynoxin 3x 200mg-os hüvelykúpot, ha nincs gyógyszerallergiája, akkor használhatja, recept nélkül kapható. Remélhetőleg segíteni fog, de ha múlnak a panaszok, ha nem, akkor is menjen el egy vizsgálatra, hogy biztos legyen benne, hogy megszűnt a fertőzés.

         


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-03-08 22:21:38; Megválaszolva: 2010. március 08., 22:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: