• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Úr!

        Azzal a problémával fordulok önökhöz, hogy több mint 1 hete van barna folyásom.És előtte pedig fehérfolyásom volt több hónapig, de nem volt "büdös".Viszketést és égő érzést sem tapasztalok.20 éves vagyok, de még nem voltam nőgyógyásznál, és most nem is birok elmenni, mivel kint vagyok Írországban és csak nyáron költözünk haza a vőlegényemmel.Van miért aggódnom? Mostanában a nemi életünk sem jó, mivel nekem fáj a közösülés, dörzsöl amikor csinálja a párom.Igaz nem is nagyon élvezem, mert az az igazság hogy nem szeretek itt lenni és lehet hogy ez befolyásol lengem? De akkor mitől van a barna folyásom? Segítségüket előre is köszönöm.

        Üdvözlettel:Krisztina

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Krisztina!

        Mindenképpen el kellene mennie egy nőgyógyászhoz, mert a folyást, és a pecsételő vérzés minden bizonnyal egy hüvelyfertőzés okozza, emiatt fáj az együttlét is. Ha nem kezelteti magát, akkor krónikus fertőzés alakulhat ki, amit sokkal nehezebb lesz meggyógyítani, és hosszútávú következményei is lehetnek.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-03-08 22:01:28; Megválaszolva: 2010. március 08., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: