• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A barátnőmmel petting során kicsit durvábbak voltunk valószínüleg ezért érzékeny a hüvelybejárata és a csiklója és a hüvelybejárata közötti rész is. Azt mondta néha viszket de ha hozzáér fáj és pisilés után mikor a wc-papírral magához ér ugyan úgy fájdalmat érez. Ennek lassan egy hete és aggódom hogy maradandó problémái lehetnek ebből. Kérem válaszoljaon amint lehet nem ez az első álmatlan éjszakám:)

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Álmatlan Barát!

        Nagyon helyes, hogy ennyire aggódik a barátnőjéért, és azt tudom tanácsolni, hogy egy nőgyógyászhoz kísérje el, mert előfordulhat, hogy egy gyulladás alakult ki, és ez okozza a panaszt. Igen gyakori dolog, nem kell megijedni, valószínű, hogy gyorsan el fog múlni a kellemetlen panasz. Legközelebb pedig sok síkosítót használjanak, hogy kevésbé irritálja a hüvelybemenetet.

         


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-03-08 21:43:53; Megválaszolva: 2010. március 08., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: