• barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

        Azt szeretném megtudni, hogy mi lehet az oka a két hónapja tartó barna folyásnak. Az eléggé változó ciklusok miatt írt fel az orvos fogamzásgátlót. Van egy cisztám is. Az orvos szerint ezek mind elmúlhatnak a gyógyszertől(Volina). Két gyerekem van. Régebben volt hüvelyi herpesz fertőzésem.

        Azt szeretném megtudni, hogy lehet-e a barna folyás oka esetleg az, ha a páromon kívül voltam más férfival is az almúlt pár hónapban.

         

        Köszönettel: Valika

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Valika!

        A ppecsételést valószínűleg a ciszta okozza, és valóban a fogamzásgátló mellett gyakran megszűnik a probléma. A ciszát a következő rendes menses után UH-on ellenőriztetni kell, hogy lássák, elmúlt-e. Ha nem csökken a pecsételés, akkor vissza kell mennie ellenőrzésre.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-08 10:01:06; Megválaszolva: 2010. március 08., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: