• Remélem nincs nagy baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Úr/Nő!

        Az ügy ben fordulnék önhöz, hogy egy 20 éves fiatal lány vagyok 17 éves koromtól szedtem fogamzásgátlót de gy 3-4 hónapja abbahagytam a szedését azóta meg is jött a menstruációm rendesen utoljára ferbuár 2.-án, Volt sexuális együttlétem azóta de óvszerrel védekeztünk de most nem nagyon akar megjönni.2 hete voltam a nőgyógyászomnál ott mindent rendben talált a laboreredményeim is jók lettek. Viszont egy pár napja jeletkezik egy fehér szerintem nem normális hülyelyfolyás és kipirosodtak a nemiszerveim is Canestennel kentem s a piros viszketés eltűnt de a folyás megmaradt  kit csináljak vele hogy eltűnjön?

        Lehetséges hogy ettől a "fertőzéstől" nem jön meg, vagy lehet ez még a fogamzásgátló utáni hormonzava?

        Köszönöm a válaszát előre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem!

        A menses nagy valószínűséggel még a fogamzásgátló miatt csúszik, de egy terhességi tesztet csináljon, nehogy elkerülje a figyelmet egy esetleges terhesség.

        A másik probléma valószínűleg egy egyszerű gombás fertőzés lesz, és azért nem múlik el, mert a krém csak külsű kezelésre alkalmas, de a fertőzés belülről jön, a pirosság csak a folyás által okozott irritáció volt. Meg lehet próbálni a Gynoxin kúpot, ha nem segít, akkor egy vizsgálatra el kell mennie ismét.

        De ne izguljon, nincs semmi nagy baj.

         


        Kérdés: 2010-03-08 09:52:49; Megválaszolva: 2010. március 08., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.