• PCO szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Nagyon szépen köszönöm a válaszát és a bíztató szavakat! Ez mindenképpen megnyugtat és erőt ad a folytatáshoz. A kérdésemben említett hormon-vérvétel nem köthető ciklusnaphoz, mivel akkor már 5 hónapja nem volt vérzésem a fogamzásgátló tabletta abbahagyása után. Szorgalmasan elvégeztettem minden szükséges vizsgálatot, de ezek eredményit nem, csak a további kezelést beszélték meg velem. Viszont most úgy érzem - az Ön válaszának köszönhetően - hogy  nem "rontottak" el semmit nálam, így újra tudok bízni abban, hogy a türelemnek meglesz az eredménye!

        Mégegyszer hálásan köszönöm!

        Tisztelettel: M.E.

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Hölgyem!

        Nagyon örülök, hogy segíthettem, ha további kérdése lenne, akkor írjon újra. A leletből egyébként az igen magas LH szint emelhető ki az FSH-hoz képest.

        Próbáljon megnyugodni, és arra bíztatom, hogy ha valamit nem ért, akkor kérdezze kezelőorvosát bátran, meglátja, előbb-utóbb szépen ki fog alakulni egy olyan kapcsolat, amikor mindketten tudni fogják, mi a másikuk igénye, és akkor sokkal könnyebb lesz együtt dolgozni, gyógyulni.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-03-08 09:34:10; Megválaszolva: 2010. március 08., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: