• Menstruációs ciklus

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktornő! 20 éves lány vagyok, a menstruációs ciklusom rendszeres, de 3 hóapja később jön meg az átlagnál. Először 50 napos volt a ciklusom, az ezt követő 2 hónapban pedig 33, és 41 napos volt. Nem tudom, hogy ez problémát jelenthet-e? Elmenjek orvoshoz, vagy ez szükségtelen? Válaszát köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertlen menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Talán hamarabb jön meg a vérzése, nem? Az 50 nap már túl sok volt, azzal kellett volna orvoshoz mennie. Most a 33 nap jó lenne, a 41 még kicsit sok. Ha ebben a formában rendszertelen marad a vérzése, akkor menjen el nőgyógyászatra.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-08 09:25:30; Megválaszolva: 2010. március 08., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: