• Újra terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Nőgyógyász!

        2009.12.17.-én született a kislányom. Szoptatni alig tudtam, és 2010.02.03.-án, 7 héttel a szülés után menstruálni kezdtem. Elvileg 03.01.-én kellett volna megjönni a következő vérzésemnek, ami a mai napig nem történt meg. 03.02.-án egy negatív terhességi tesztet produkéltam, de bennem él a kétely. Létezik, hogy terhes lennék, vagy normális, hogy szülés után rendszertelen a ciklus egy darabig?

        Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!

        Amennyiben nem védekeznek, igen, lehet terhes is. Hiszen már menstruációja is volt, tehát peteérése lehet bármikor. Ismételje meg egy hét múlva a terhességi tesztet. Az természetes egyébként, hogy rendszertelen a menses, de ha nem akar terhes lenni, akkor védekezni kell, vagy fogamzásgátlóval, vagy méhen belüli eszközzel.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-07 11:27:36; Megválaszolva: 2010. március 07., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: