• Vérzés II.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Beszúrom a menszesz naptáram, hogy könnyebben átlátható legyen a problémám. Ez a folyamatos oecsételő vérzés aggaszt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/931cae680a6ee3f2da1fb509a42fccec_100215_100303_1267574400_.png Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Egy fontos dolog merült fel bennem a naptár ellenőrzése során, mégpedig az, hogy ezen rövid idő alatt 10-féle gyógyszer, illetve gyógynövény kerül fogyasztásra. Nem tudom, valóban szükség van-e minderre? Tudom, hogy elvileg nem ártalmas dolog pl. gyógynövénykúrát tartani, de amikor ennyire bizonytalan tünetek vannak, és egyébként is kell gyógyszeres kezelés, talán jobb lenne elhagyni a kiegészítő szereket, és egyszerűen egészségesen táplálkozni, mert valójában ismeretlen a terhességre, és a teherbeesésre az alkalmazott készítmények nagy részének hatása. Az elevit bőven elég vitamint tartalmaz a terhességhez, mást most inkább nem kellene alkalmazni a következő ciklus során, meglátják, hogyan hat a Clostilbegyt. Ezt nem azért mondom, mert a gyógynövényeknek ellen vagyok, sőt, én magam is sokat ajánlom akár a palástfű-teát, akár a cickafark-teát, de ez kicsit sok így együtt. A "zöld" termékek hatása szintén ismeretlen, egyikkel sem végeztek a terhesség, és teherbeesés körül vizsgálatokat.

         


        Kérdés: 2010-03-05 22:19:46; Megválaszolva: 2010. március 05., 22:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: