• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! 10 évig folyamatosan szedtem a fogamzásgátlót és 2008. novemberben hagytam abba. Azóta nem sikerül a baba. A nőgyógyász szerint nem volt peteérésem. Felírta a clostibegyt-et. Február 15- én volt a legutóbbi menszeszem (első napja)és 3.-7. cilusnapig beszedtem a gyógyszert. Azóta a 9. ciklusnaptól vérzem, hol csak nagyon gyengén, hol foltokban. A 15. ciklusnapon nézett meg UH-on a nőgyógyász és azt mondta, hogy peteérésem is volt és tüszőrepedésem is. Ami még számomra nagyon érdekes, hogy otthon néztem magamnak az LH szintemet teszttel és 4 napon keresztül egyértelműen pozitívat mutatott. (el sem lehetne téveszteni az eredményt)A 11. 12. 13. és 14. ciklusnapokon. A 15-et már sajnos nem tudtam letesztelni, mert elfogyott a tesztcsíkom. Ez a vérzés vajon mitől lehet? Az orvosom írt fel Rutascorbint 3x1 adagban szedem, de eddig még nem segített. Ennyire összezavarta volna a szervezetem a closti? Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom én sem, mitől lehet a pecsételés, de a hormonzavar lehet a háttérben. Nem tudom, vajon készültek-e hormonvizsgálatok még a Clostilbegyt szedése előtt, vagy milyen kivizsgálás történt, de ha a pecsételés nem marad abba, akkor jó lenne alaposabb vizsgálatot csinálni. A fertőzés egyébként nem jöhet szóba? Gyarkan ez is okoz pecsételő vérzést.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-03-05 22:05:53; Megválaszolva: 2010. március 05., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: