• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy ma van a 13.napja, hogy késik a vérzésem, 2 napja csináltam tesztet ami negatív lett, ma pedig voltam orvosnál és azt mondta hogy nem lát terhességre utaló jelet, a méhnyálkahátyám 7.3mm-es.de nem tudta megmondani az orvos, hogy miért késik, mert fertőzést nem talált. A kérdésem, hogy túl hamar mentem orvoshoz és még nem látható a terhesség? Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        Időnként előfordul, hogy későn van a ciklus során peteérés, emiatt később lesz a terhességi teszt pozitív, és UH.on sem lehet látni a terhességet. Szerintem várjon még egy hetet, de ha a teszt negatív, akkor nem valószínű a terhesség.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér

        Kérdés: 2010-03-05 20:45:50; Megválaszolva: 2010. március 05., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: