• Szexuális probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A páromnak minden egyes szexuális együttlétkor fájdalmai vannak kb. 10-20 perc múlva a behatolás után.Pedig előjáték és síkosítót is használunk de még mindig vannak fájdalmai, illetve egy ideig jó, de viszont egy idő múlva el kezd neki fájni és ez egyre erősődik és így már nem is tudja élvezni a szexet.Elmondása szerint mindig ugyanazon a ponton fáj neki és mindig ugyanott kezd el fájni.(A hüvelynyílás alsó részénél)Pedig már volt olyan is hogy egy hónapig nem szeretkeztünk mert azt is gondoltuk lehetséges valamilyen seb, de hiába mert egy hónap múlva is fájt neki.Elvileg volt olyan együttlétünk amikor valamiféle seb, kisebb vágású keletkezett a hüvelybemenet alsó részénél, és elvileg az fáj neki újra és újra.De viszont ha seb is lett volna akkor be kellett volna gyógyulnia vagy sem? Vagy mi lehet a próbléma?

        WEBBeteg szakértő válasza a együttlét alatti panasz témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mi lehet a baj. A hasonló panaszokat leggyakrabban egyébként egy krónikus gyulladás okozza, aminek a sikeres kezelése megoldja a fájdalmat. Ezért jó lenne egy ellenőrzésre nőgyógyásztra elmennie.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-04 20:25:08; Megválaszolva: 2010. március 04., 20:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: