Nőgyógyászat

 
  • Tisztelettel köszönöm a választ és leirom az eredményeket. LH 5.38 IU/I  Férfiak: 1.70-8.60 UI/I. Nök: folliculáris2.40-12.6 UI/I , ovuláció 14.0-95.6 UI/I, luterális 1.0-11.4 UI/I, postmeno 7.7-58.50 UI/I                                      
    FSH 2.86  IU/I   Férfi:1.50-12.40   IU/I  ,   Nök: follic. 3.50-12.50IU/I, ovuláci. 4.70-21.50, luter. 1.70-7.70UI/I, post. 25.8-134.8 IU/I   Prolaktin:122.70 mIU/I  (tatt. 102 -496 ) Oestradiol 498.8 pmol/I Férfiak:28-156 pmol/I    Nők.follic. 46-607 pmol/I, luter. 161-774 pmol, post 18.4-201 pmol. Pogreszteron 31.99 nmol/I FÉRFI:0.7-4.3 nmol/I  Nők:  follic. 0.6-4.7 nmol/I , ovuláció 2.4-9.4 nmol/I, luter 5.3-86 nmol/I, postm 0.3-2.5 nmlo/I, Tesztoszteron 1.31 nmol/i (0.22-2.9), Cortison 177 nmol/I, Insulin 7.4 mIU/I   (2-29 ). Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hormonok témában

Kedves Hölgyem!

Jó lett volna, ha bemásolja a korábbi levelet, mert most nem tudom, mi a kérdése. Legközelebb másolja be a levelet is, hogy lássam, mert többen is írnak hasonló problémával, és akkor pontosan fogom tudni, mi a panasz. Ebből a leletből nagyobb eltérés nem látszik, így nem tudom, mi lehet a panasza, biztosan kell másik vizsgálat is.

 

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2010. március 03., 19:58; Megválaszolva: 2010. március 03., 19:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Kedves Doktor! Az ovuláciomat megelőzően kb.egy héttel bő híg folyast tapasztalok mindig. Ez természetes folyamatok közé tartozik?(Fogamzásgátlót...
Nuvaring használata több mint 4...
Tisztelt Doktornö! Az lenne a kérdésem, hogy Nuvaringet használok évek óta, semmi godom nem szokott lenni. Azonba most elfelejtettem eltávolítani...
Hova forduljak?
Jó napot! Másfél éve alhasi fájdalmakkal küzdök ami mindig csak jobboldalt fáj. Több nőgyógyásznál jártam, 2x találtak tojásnagyságú...
Lehetek terhes?
3 éve vagyunk házasok a férjemmel és próbálkozunk a kisteso projekten én szeptemberben töltöttem a 40.-et a férjem a 34.-et a férjemnek van egy 10...
Mi okozhatja a panaszaimat?
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Pár hónapja kezdődött: menstruáció előtt, közben és után borzalmas görcseim, továbbá kb félidőben, ovulációkor...