• Okozhat valami problémát?

        Legfrissebb cikkek a témában
         


        Októberben "norcolut" tablettát szedtem, mert hónapokig rendszertelen volt a menstruációm, folyton véreztem. A tabletta ezt megszüntette viszont a ciklusom azóta 23-24 napossá változott,, egész életemben 28 napos volt..

        Okozhatja ezt a norcolut szedése?

        Valami problémám lehet ebből!

        43éves nő vagyok.

        Köszönöm a válaszát előre is!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem probléma, ha nincs túl bő vérzése, és a ciklus is rendszeres, akkor nem igényel további vizsgálatot.

         


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-03-02 21:41:15; Megválaszolva: 2010. március 02., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: