• Babát várok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/Nő!

        A párom és Én úgy döntöttünk, babát szeretnénk.Én nagyon izgatottan várom az eredményt.K.b. 1 hete késik, viszont néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni a menzeszem. Már csináltam tesztet, de negatív lett. Attól még lehetséges, hogy babát várok?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        Igen, lehetséges a terhesség, hiszen azt nem tudjuk pontosan, hogy mikor volt peteérés. Ha kicsit később volt, akkor a teszt is később mutatja ki. Várjon egy hetet, és ha nem jön meg a vérzés, akkor ismételje meg a tesztet, hátha pozitív lesz.

         


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 21:24:11; Megválaszolva: 2010. március 02., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: