Dalacin...

Az lenne a kérdésem, hogy a Dalacin hüvelykrémnek tapasztalatok szerint mennyire jellemző, hogy van mellékhatása. Van- e valamilyen visszajelzésük erről? Nekem egyenlőre csak enyhe hasmenésem van és kissé szédülök, de ez utóbbit nem merném biztosan állítani, hogy a gyógyszertől van.  A Gyno-Flort mennyivel a kúra befejezése után lehet, kell használni?

Előre is köszönöm válaszát.

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

A gyógyszer egy helyileg ható készítmény, viszonylag ritkán fordul elő, hogy általános panaszokat okozzon, de bizony a mellékhatások közé tartoznak az emésztőszervrendszeri panaszok, előfordulhat, hogy Önnek is a készítmény okozza a panaszokat. Próbáljon meg Noramflore-t alkalmazni, hátha segít a hasmenéses panaszok miatt. A szédülés, ha fokozódna, akkor menjen vissza a kezelőőorvosához, a gyógyszer okozhat ilyen mellékhatást is.

A Gynoflore-t a kezelést követő 2. napon kezdje, talán másnaponta egy kúp lenne a legjobb mód a normál flóra helyreállításának.

 

Kérdés: 2010. március 02., 21:22; Megválaszolva: 2010. március 02., 21:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes?
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?