• Babát szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr!

        Most 42 éves vagyok, van 3 egészéges gyermekem, egy új kapcsolatban élek amiben szeretnénk közös gyermeket, hogyan lehet elősegíteni a gyorsabb teherbeesést, mert azt olvastam, hogy ennyi idősen elég hosszú az az idő ami alatt teherbeesetnék..pedig nagyon szeretnénk közös babát!

        Köszönöm a válaszát

         

         

         

         

         

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Az egyik, hogy olyan orvost válasszon, akinek nagyob tapasztalata van a meddőségben, és menjen el egy vizsgálatra. Akkor láthatják, hogy a vérzések rendszeres-e, van-e bármilyen olyan probléma, ami további vizsgálatokat igényel, esetleg nincs-e miómája esetleg. Így jó eséllyel a kezdetektől lesz ellenőrzés, de remélhetőleg szépen terhes lesz, és nem lesz szükség egyéb vizsgálatra. Csak az életkora miatt nem kell aggódnia.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-02 11:18:14; Megválaszolva: 2010. március 02., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: