• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Angela, lenne egy kerdesem. A parommal kituztuk az eskuvo napjat es nagyon felek, h pont akkor fogok menstrualni.Tudni kell azt, h 7 napig tart es az elso ket nap iszonyu fajdalommal jar es nagyon sok van:2 orankent kell csereljek ejszakai betete.Nem jon meg pontosan sose altalaban mindig kesik 1, 2 napot.Ha tenyleg akkor jonne meg nem tudom, h mit csinalnek, esetleg le is mondanank az eskuvot, vagy azt szeretnem megkerdezni, h nincs-e valami ami megallitana vagy esetleg kesleltetne? Valaszat elore is nagyon szepen megkoszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció eltolása témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha rendszeres a vérzése, akkor egyszerű a dolog, ki kell számolni, mikorra esik. Ha nem, akkor is van megoldás, csak a számolásra kell odafigyelni majd. Egy Norcolut nevű gyógyszerrel van lehetőség a menses eltolására, ne aggódjon, csak időben menjen el nőgyógyászhoz, hogy pontosan átszámolhassák, hogyan esik a menses.

         


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet

         Halmosi Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 19:17:24; Megválaszolva: 2010. március 01., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés