• Vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!

        Köszönöm válaszát!

        Igen már van két gyermekem, és vetélésem csak ez az egy volt. Ilyen esetben milyen esélyeket lehet körvonalazni?

        Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Tamara!

        Ilyenkor, ha egyszeri alkalommal volt vetélés, akkor nem szükséges különösebb vizsgálat. Ha a gyerekek már nagyobbak, akkor hormonvizsgálat mindenképpen legyen, ezt jó ellenőrizni. Leggyakrabban nem derül ki, hogy mi volt a vetélés oka, akár egy fertőzés is lehetett, ezért nem várjuk, hogy ismétlődne a probléma.

        Ne aggódjon, ugyanúgy teherbe eshet, mint ahogy most is sikerült, és könnyen, problémamentesen kihordhatja a babáját. Nem sok a 38 év, picit jobban érdemes odafigyelni, de több évvel idősebbek is szépen ki tudnak hordani gyermeket. Csak bíztatni tudom. Egy fontos dolog van, amire jó figyelni. Amikor elkezdenek próbálkozni, fél évig várjanak, ha sikertelenek, akkor mindenképpen menjenek el egy meddőségi szakrendelésre, hogy az alapvizsglatok meglegyenek, biztos, ami biztos.

         


        Kérdés: 2010-03-01 18:40:43; Megválaszolva: 2010. március 01., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.