• Kedves doktor!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kaptam gyogyszert, hogy megjojjon a menstruaciom, meg is jott es a 3nap elmentem hormon vizsgalatra

        OHprogesteron 0, 87

        FSH 4, 13

        LH 7, 73

        prolactin 153

        FT4 15, 02h

        THS2, 18

        testosteron 2, 01

        Ezek lettek az eredmenyek, es azt mondta, hogy szedjem a melleva 35 de amikor szedem hanyigerem van meg fel vagok tole puffadva.Gondolom mellekhatasa.Szedjem e tovabb ha mindig ilyet erzek?

        WEBBeteg szakértő válasza a hormonvizsgálat témában

        Kedves Hölgyem!

        Egyrészt a hormonok eredményét akkor lehet értékelni, ha fel van tüntetve a referenciaérték, és a mértékegység is. A másik, hogy nem ismerem sajnos ezt a gyógyszert, de a betegtájékoztatóra biztosan rá van írva, hogy normális-e a hasi panasz a szedés során. Ez alapján tudja eldönteni, ha bizonytalan, akkor inkább menjen vissza a kezelőorvosához.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 18:30:25; Megválaszolva: 2010. március 01., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: