• Köszönet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Farkas Ágnes Doktornő, ma olvastam válaszát amit szívből köszönök, különösképpen a nagyon emberi hozzáállásáért, mert megérezte a problémánk lelki sulyosságát is, Önnek is köszönhetően biztosan sikerül ujraépíteni a kapcsolatunkat, talán ennek a rossz dolognak összetartó ereje is lehet, mert hittünk abban hogy nagyon kell most egymást szeretnünk, ahhoz hogy egymásé maradhassunk, Nagyon sok sikert kivánva munkájához, hálámat é s köszönetemet fejezem ki és továbbra is számitok segítőkész tanácsaira, de most meg kell várnunk azt a bizonyos időt, Tisztelettel dezső

        WEBBeteg szakértő válasza a köszönet témában

        Kedves Dezső!

        Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni, és a tanácsaimnak hasznát látták. Remélem szépen összeszedik magukat, és vigyázzannak továbbra is egymásra. Ha kérdésük merülne fel, írjanak bátran.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-02-28 21:54:12; Megválaszolva: 2010. február 28., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: