• Babaváró

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        immunológiai vizsgálaton két értékem magasabb volt antiTPO:150, anti HTG:277 erre szélént írtak fel. A nőgyógyászom bio-szelén szedést javasolta de ezt csak  Bio-Szelénium+Cink igy lehet kapni vagy tud nekem olyat javasolni amit terheség alatt is lehet szedni.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szelén témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos én nem ismerem az össze szelént tartalmazó készítményt, de egy patikus biztosan tud ebben segíteni. Ha bizonytalanok, akkor az készítményt rendelő immunológustól kellene megkérdeznie, hogy melyiket szedheti.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér

        Kérdés: 2010-02-28 21:52:34; Megválaszolva: 2010. február 28., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: