• Hyperplazia glanduláris cystica

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr

        Kérdésem a következő lenne: Fél éve szedem a Provera tablettát. Tegnap az orvosom azt mondta, hogy még nem hagyhatom abba, legalább 1-2 évig szednem kell. Mert ha nem szedem, elrákosodhat. Szeretném megkérdezni, hogy tényleg kell-e ilyen sokáig szednem ezt a gyógyszert, vagy esetleg van-e erre a betegségre más gyógymód, pl.: méhkivétel?

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Kedves Gyógyszer szedő!

        Erre találták ki többek között a Mirenát, és akkor nem kell gyógyszert szednie. Higgye el pont jó lesz magának, mivel ugyanazt a hormon adja közvetlenül a méhébe, ami a Proverában van.

        Mirena



        Kérdés: 2010-03-01 22:30:40; Megválaszolva: 2010. március 01., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: