• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő. 19 éves lány vagyok komoly párkapcsolatban élő, olyan problémém van, hogy 2 hete késik a menstruációm, 3 hete volt barnás színű folyásom és pár napja gyenge alhasi fájdalmaim vannak, főleg reggel. Az elmúlt 1 év alatt rendszeresen megjött, majdnem mindig pontosan. A biztonság kedveért már csináltam 2 terhességi tesztet is, ami negativak lettek, bár mindig vádekezünk a barátommal. És kb. 17 éves korom óta minden hónapban amikor megjön nagy menstruációs körcseim vannak: hányás, hasmenés, és egyszer már majdnem el is ájultam a fájdalomtól. Nemtudom, hogy mi lehet ez, vagy mi tévő legyek. Kérem adjon valami tanácsot. Köszönöm 

                                                                                             Bibitta

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Bibitta!

        Nem írja, mikor csinálta a terhességi tesztet, de a 2. hét után még egyet érdemes csinálni. Ha az alhasi panaszok még megvannak, akkor érdemes egy nőgyógyászati vizsgálatra elmennie, hogy lássák, mi az oka a menses késésnek. Ha teljesen panaszmentes, akkor megvárhatja, hogy a következő vérzés megjön-e.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 21:36:28; Megválaszolva: 2010. február 28., 21:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: