• Méhen kívüli terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        A problémám a következő.

        Tegnap este nagyon erős fájdalmat kezdtem érezni pisilés után az alhasamban a petefészkem és a méhemnél.Olyan érzés volt mintha kiakarna belőlem esni minden ami bennem van. Aztán nagy nehezen lefeküdtem és iszonyat görcsök törtek rám majd a nemiszervembe és a végbélnyílásomba is kezdett nyilalni. Megszeretném kérdezni hogy mi lehet a bajom az elmondottak alapján? Lehet méhen kívüli terhességem is?

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Gyakorlatilag bármi lehet, ami a kismedencében előfordulhat, ennyiből nem lehet megmondani. a legvalószínűbbnek a hólyaghurut tűnik, de csak azért, mert a panaszok vizelés után kezdődtek. Menjen el a háziorvosához.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 20:33:37; Megválaszolva: 2010. február 28., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: