• P3 erdmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!   Szeretném tanácsát kérni abban, hogy a cytológiai szűrésem kétszer P3-as lett, de mindegyik alkalommal  avizsgálati eredményemen herpes virus  volt diagnosztizálva, / klion kúpot és cns-t kaptam rá./  kérdésem az lenne, hogy szükséges ezek után a szövettan vagy van esélyem arra, hogy immunerősítőkkel javítva a következő vizsgálaton jó lesz az eredményem? Különben soha nem volt semmi panaszom, a herpes viszont csak a számon jön ki, de majdnem minden hónapban. Várom válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem!

        HPV, vagy HSV? A kapott kezelés egyikre sem jó, ha a HPV merül fel (huma papilloma vírus), de a herpeszre is az immunerősítő gyógyszer adható, viszont a teljes lelet birtokában a kétszeri P3-as eredményt leggyakrabban egy ún. LEEP műtéttel lehet ellenőrizni, hogy pontosan lássák, mi okozza a panaszt. Ez tulajdonképpen egy kis kimetszés a méhszáj felszínéből.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-28 20:18:47; Megválaszolva: 2010. február 28., 20:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?