• Petefészek gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot!

        Nekem több panaszom is van sajnos

        9 hónapja szültem, és a mai napig érzékeny a hüvelyem és így fájdalmas az együttlét a férjemmel, nem tudom ennek mi lehet az oka

        A mási problémám, az hogy kb.5 hónap alatt volt már 4 petefészek gyulladásom + az amelyik most is van.

        Ez  sok petefészek gyulladás nem fog problémát okozni a későbbiekben, pl. amikor tervezzük a következő kisbabát?

        Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés, petefészek gyulladás témában

        Kedves Hölgyem!

        Szinte biztos, hogy a hüvelyfájdalmat, és a petefészek gyulladást ugyanaz okozza. Tenyésztéses vizsgálatot kellene csinálni, hogy megtalálják, melyik kórokozóról van szó, és azt megfelelő antibiotikumos kezeléssel, és a hüvelyi normál flóra helyreállításával kellene kezelni. Ami fontos, hogy a párját is kezeljék, mert könnyen lehet egy ping-pong fertőzés a folyamatos panaszok mögött. Megfelelő kezeléssel nem lesz gond a teherbeeséssel a későbbiekben.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 14:32:43; Megválaszolva: 2010. február 28., 14:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: