• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor

        A problémám a következő 6 éve szedek fogamzásgátlot kb.fél éve azt vettem észre, hogy mestruáciom után kb.5-6 nappal folyás jelentkezik (amikor már szedem a tablettát) ami 4-5napig tart.Viszketéssel jár és a szine sárgás-barnás. A folyás szinte napra pontosan jelentkezik már ugy várom mint a mestruáciomat.Voltam nögyogyásznál de minden rendbe. A párommal 1-2év mulva babát szeretnénk, de félek attol hogy ez a folyás kronikussá válik és gondot okoz majd a gyermekvállalásnál. Mit tegyek?

        Válaszát elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem!

        Amikor a folyás jelentkezik, akkor kell vizsgálatra elmennie, hiszen amit Ön is lát, azt az orvos is látni fogja. Nagy valószínűséggel egy krónikus gombás fertőzésről lehet szó, amit helyi, és szájon át szedhető gyógyszeres kezeléssel helyre kell állítani, ezt követően a normál flórát lehetne erősíteni pl. egy Gynflor, vagy Gynophilus protexin kúrával.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 14:25:02; Megválaszolva: 2010. február 28., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: