• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr, Gestomix fogamzásgátlót szedtem fél évig most hagytam abba menstruációm megjött rendesen, mikorra várható a következő? köszönettelEmese

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Emese!

        A menstruációt számos dolog befolyásolja, természetesen a hormonális okok, de belejátszhat még több egyéb is. Remélhetőleg időben jön meg, és rendszeres lesz, ha előzőleg is pontos ciklusai voltak, de sajnos a pontos időpontot előre megjósolni lehetetlen.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-02-25 10:14:23; Megválaszolva: 2010. február 25., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: