Nuvaring hüvelygyűrű és mikogal

Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

Kaptam az orvosomtól Mikogal hüvelykupot, mert gombásodást állapított meg nálam.Nuvaring hüvelygyűrűt használok. Az probléma ha együtt használom a kettőt? Nem marad gombás a hüvelygyűrű ha benn marad még miután befejeztem a kezelést? Vagy inkább várjam meg azt a napot, amikor el kell távolítanom a gyűrűt?

Esetleg addig hogy enyhíthetem  a panaszokat?

Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

Nyugodtan használja a gyógyszert, nem befolyásolják egymás hatását. Ha nem múlnak el a panaszok, akkor menjen vissza vizsgálatra.

 

Kérdés: 2010. február 27., 13:52; Megválaszolva: 2010. február 27., 13:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?