• Ciklus

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        fromilid 500mg antibiotikumot szedtem 7 napig. ennek a 7 napnak a közepén kellett volna, hogy megjöjjön a mensesem de ez nem történt meg.fogamzásgátlot nem szedek, óvszerrel védekezünk, amit mindig ellenőrzünk az aktus után.ugy gondolom nem lehetek terhes, mégis aggodom.mindig pontosan jön meg a menstruáciom.a kérdésem az lenne, hogy lehet e az antibiotikum miatt a menstruácio késése vagy elmaradása? mennyi idö alatt rendeződhet a ciklus(ha ez a gond)? már 6 napot késik a dolog es 3 napja vettem be az utolsó antibiotikumot.várom válaszukat, köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!

        A teljes biztonság kedvéért legyen egy terhességi teszt, bár az alapos védekezés és ellenőrzés mellett nem valószínű a terhesség, de zárja ki. Ha negatív a teszt, akkor megvárhatja a következő vérzést, és ha az sem jönne meg, akkor legyen egy nőgyógyászati vizsgálat is.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-02-27 13:28:03; Megválaszolva: 2010. február 27., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: