• Fájdalmas közösülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Problémám közel 1 éve áll fenn. A párommal szeretkezés közben -a misszionárius pózt kivéve- minden mélyebb behatolással járó pózban fáj, ahogy a méhszájamnak "ütődik" a pénisze. (Természetesen nem durva egyáltalán, van előjáték is, nincs ilyen gond).

        Nőgyógyász akkor nem talált semmit, volt egy méhszájsebem amit lefagyasztott múlt tavasszal még.

        A probléma azóta is fennáll. Rákszűrésen voltam múlt hónapban + vizsgálaton. Rákszűrés rendben volt, vizsgálat során gombás fertőzést és hüvelygyulladást állapított meg (tavaly ilyesmit nem, akkor semmi fertőzést nem látott). Kaptam gyógyszert és kúpot, azóta eltelt 1 hónap. A közösülés pedig még mindig fájdalmas. Nem szúró, tompa fájdalmat érzek.

        Ön szerint mitől lehet ez a probléma? Más tünetem nincs, csak hogy érzékenyebb a méhszáj tájéka. Az orvosomnak pedig nincs ötlete.

        Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a együttlét alatti panasz témában

        Kedves Hölgyem!

        UH-on sem volt semmilyen eltérés? Ha ott sme volt semmi, akkor a folyamatos panaszok miatt egy tenyésztés is jó lenne, de ha ez is negatív eredménnyel zárul, akkor az együttlétek során óvatosabbnak kell lenniük. Ha túl erős fájdalmat érez, vagy az együttlétek során már zavaró a fájdalom mértéke, akkor tovább kell vizsgálni, lehetnek pl. összenövések is a kismedencében, ami a panaszt okozza.

         


        Kérdés: 2010-02-27 13:01:39; Megválaszolva: 2010. február 27., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: