• Hüvelygyulladás vagy komolyabb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Egy több mint 10 éve fennálló probléma miatt szeretnék kérni a tanácsát, folyamatosan folyással küzdök, ami általában sárgás színű, néha viszket is de nem mindig, már nagyon sokszor voltam nőgyógyásznál, a legtöbbször Candida albicans okozta a panaszaimat, többször kaptam Klion tablettát, amire később allergiás lettem. Többféle más drága gyógyszerrel is kezeltek már de teljesen nem múltak el a panaszaim, vagy ha úgy tűnt hogy elmúlt, hamarosan újra kezdődött. A problémám legfőképpen az hogy az utóbbi időben már fáj az együttlét, és barnás lett, de a menzeszemnek még nincs itt az ideje. Gyógyszert nem szedek, évente járok rákszűrésre, de egy kicsit ijesztő amit az egyik cikkben olvastam, hogy a méhnyakráknak is hasonlók a tünetei. Nem tudom mit tegyek, kihez fordulhatnék aki lelkiismeretesen áll hozzá ehhez a dologhoz, mert eddig nem voltak jó tapasztalataim sajnos. Tudom hogy vizsgálat nélkül nem igazán lehet eldönteni de Ön szerint van okom aggodalomra a panaszaim miatt? Mi okozhatja a barnás folyást, csak felmaródás vagy valami komolyabb baj lehet? Van lehetőség valahol természetes gyógymódot találni rá? Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel: ami

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Ami!

        Ami nagyon fontos információ, bár ennyi év után tudom nem könnyű összeszedni, de mégis fontos lenne tudni, hogy milyen vizsgálatok voltak eddig, milyen eredménnyel, milyen a feltáráson a méhszáj, esetleg van-e olyan méhszájelváltozás, ami a nyáktermelést fokozza, és könnyebben gyullad be. Volt-e tenyésztés, milyen kórokozó jött ki, és az volt-e célzottan kezelve. Írjon kicsit bővebben, mert csak akkor tudok hasznos tanácsot adni, ha teljesen átlátom a helyzetet. Persze a vizsgálatot semmi sem helyettesíti, de legalább tudok javasolni valamit, hogy merre induljon el. Ami fontos, hogy a folyaamtos fertőzés a méhnyakat gyulladásban tarthatja, ami pecsételő vérzést okozhat. A rendszeres rákszűrés rendben van, ne aggódjon miatta.

         


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Lajtos Melinda

        Kérdés: 2010-02-27 12:54:36; Megválaszolva: 2010. február 27., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.