• Egészségkárosodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        A tanácsát szeretném kérni... 50éves Nő vagyok, 32 évesen jó indulatú daganat miatt méheltávolítást és jobb oldali pete elt.került sor nálam. Azóta sorra jönnek a betegségek.Felsorolnám a BNO kodokat..I2090, I2580, I1040, I1190, I2550, M1740, E6690, m5110, M1790, M4790, D2690, F4120 Szeretném megkérdezni, hogy ez tényleg a nőgyogyászati mütét következménye -e. Mert a régi házi orvosom azt mondta nem lehet mit tenni ez annak a következménye.Szereném be adni a papirjaimat/fenti  diagnozisok 2007-ig vannak / az ORSZI-hoz egészségkárosodás mértékének megállapítására. Ezekkel a betegségekkel mire számíthatok? A térdeim annyira fájnak sokáig sem állni sem ülni nem tudok, a buszon  a felszálás, leszálás segitség nélkül nem megy, 8 órát képtelen vagyok végig ülni. A fizikó terepiás kezelés  sem javit már, régebben azért utána egy két hétig jó volt.Előre is köszönöm válaszát.Üdv:Judit

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Kedves Judit!

        Én nem tudom fejből a több száz, vagy akár 1000-es nagyságrendű BNO kódokat, nekem írja le a diagnózisok nevét, mert csak akkor tudom megmondnai, hogy van-e összefüggés a betegségei, és a nőgyógyászati műtét között. Amit ír, hogy végtag-, és ízületi fájdalmai vannak, nem a műtét következménye. Tehát írja le a betegségeket, és akkor fogom tudni, van-e olyan, ami a nőgyógyászati műtét eredménye. A nőgyógyászati műtétnek a pontos nevét a zárójelentésen találja meg, azt is írja meg.

         


        Kérdés: 2010-02-27 11:42:46; Megválaszolva: 2010. február 27., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: