• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lenne egy kérdésem:20 éves lány vagyok és már 6 napja késik a mensesem ám kb 2 héttel ezelőtt barnás színű folyást vettem észre ami egy nap után el is múlt.Óvszerrel védekezünk a barátommal, ám volt olyan is hogy gumi nélkül behatolt és csak utánna huzott óvszert! Már 6 napja meg kellett volna jönnöm a mensesemnek, de még nem jött meg és ülés vagy járás hatására fáj a hasam alja! 3napja csináltam egy tesztet és az negatív lett! Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok? Vagy talán csak valami fertőzés vagy gyulladás miatt késik? Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Csináljon egy terhességi tesztet, majd menjen el egy nőgyógyászati vizsgálatra, hogy a terhességet, és a fertőzést is ellenőrizzék.

         


        Kérdés: 2010-02-27 11:38:26; Megválaszolva: 2010. február 27., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.