Baloldali fájdalom

tisztelt doki! bal oldalam gyakran szúr a petefészek tájékán aztán görcsölutánna barnás valami jön ki. utolsó mensi:január 17 én jött meg rendessen rendes ídőben.11 napig tartott ami kicsit kétségbe ejtett mikor 6 napig szokot tartani.azóta is gyakran szur azt görcsöl azt jön a barnás véres valami.azóta jóval ingerültebb vagyok. jo tudom menjek nőgyógyászhoz én is tudom oda kellene menni de szörnyűérzés a vizsgálat, sírás pánik remegés sokszor a félelemtől a görcsös vagyok..azért mert 16-17 éves korom kor megerőszakolt egy srác.azóta van ez. érzem el kellene menni.. de ugye nem komoly hogy szur a bal oldalam azt barnás valami jön ki belőlem.meg elhuzodo mestruácio mit csináljak? adjanak tanácsot köszönöm melinda

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom, pecsételő vérzés témában

Kedves Melinda!

A paanszok utalhatnak petefészek-cisztára, vagy esetleg felszálló fertőzésre, ezért sajnos nem tudok mást mondani, csak azt, hogy el kell mennie vizsgálatra. Figyelembe véve a körülményeket, mindenképpen azt javaslom, hogy szóljon a vizsgálat előtt, hogy fél, és említse meg az erőszakot, hogy érthető legyen az orvosnak is, miért ennyire görcsös a vizsgálat, és akkor sokkal könnyebben áteshetnek a vizsgálaton. Ha úgy könnyebb, akkor keressen meg egy női orvost, talán elsőre könnyebb lesz, de fontos tudnia, hogy nem ettől függ a vizsgálat menete. Szánja rá magát, hogy meglegyen az ellőrzés, mert időnként a folyamat előrehaladásával nagyobb panaszokat, erősebb hasi fájdalmat, néha kezelés nélkül műtétet is szükségessé tehet. Sajnálom, ami Önnel történt, mindenképpen fel kellene keresnie egy pszichológust, hogy segíthessen Önnek feldolgozni a történteket. Ezt mielőbb tegye meg, mert minnél tovább vár, annál nehezebb lesz a folyamat.

 

Kérdés: 2010. február 26., 20:15; Megválaszolva: 2010. február 26., 20:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?